Odkud
Kam
Tam
Zpět
  • Dospělí Více než 12 let
  • Dítě Od 2 do 12 let
  • Dítě mladší 2 let Dítě na klíně
  • 2023-12-28
  • 60
  • 0

Šťastný nový rok 2024!

 

 

 

Vážení přátelé, tým INFOBUS vám upřímně přeje šťastný nový rok 2024!

 

Jsme upřímně vděční, že jste si vybrali naše služby! Vždyť každý z vás pro nás není jen klientem, ale součástí naší velké rodiny. Jste našimi kritiky a opravdovými přáteli, kteří nešetří chválou. Díky vám se rozvíjíme, zlepšujeme a jsme stále lepší.

Rok 2023 byl pro nás nabitý. Každou zkoušku jsme však brali jako výzvu a společně ji překonávali. Rozšířili jsme geografii našich tras, zlepšili naše technické možnosti, zjednodušili celou cestu od výběru až po nákup jízdenek a zavedli nové služby. Pomohli jsme milionům lidí obejmout jejich rodiny, setkat se s přáteli a zúčastnit se důležitých obchodních schůzek. Tím však nekončíme a máme mnoho dalších projektů a nápadů, které plánujeme realizovat v příštím roce.

Tým společnosti INFOBUS vám upřímně přeje šťastný nový rok 2024! Ať vám přinese ještě více nezapomenutelných cest, pozitivních dojmů, radostných a vřelých setkání. Děkujeme vám za vaši důvěru!

A abychom vám tyto svátky ještě více zpříjemnili, vyhlašujeme novoroční soutěž s cenami a skvělými dárky. Pravidla soutěže jsou maximálně jednoduchá, více o podmínkách se dočtete na Instagramu.

Ať je k vám nadcházející rok štědrý na neuvěřitelné události, příjemné emoce a nezapomenutelné okamžiky.

S přáním všeho nejlepšího v tomto roce,

INFOBUS tým.


 

Napište komentář


Naše webové stránky používají soubory cookie

Na tomto webu používáme soubory cookie, abychom mohli zajistit jeho plnou funkčnost, analyzovat návštěvnost a případně přizpůsobit vhodně obsah a reklamu konkrétním uživatelům. Veškeré takto získané informace zpracováváme v souladu s dokumentem Prohlášení o ochraně osobních údajů. Podrobné informace

Počkejte prosím. Vyhledáváme spojení.

Bonusy Zaregistrujte se na webu a při nákupu jízdenek získáte bonusy, které pak můžete použít k úhradě svých objednávek.