Odkud
Kam
Tam
Zpět
  • Dospělí Více než 12 let
  • Dítě Od 2 do 12 let
  • Dítě mladší 2 let Dítě na klíně
  • 2023-09-21
  • 142
  • 2

Jak ušetřit peníze s INFOBUS

 

 

Náš život je rychlý a v neustálém pohybu. Proto, abyste vše zvládli úspěšně a včas, měli byste si své kroky plánovat krok za krokem předem. A s cestováním je to stejné: úspěch cesty závisí na pečlivé přípravě.  

 

Aby vaše cesta byla nejen příjemná, ale také finančně nenáročná, připravili jsme pro vás článek o tom, jak můžete s INFOBUSEM ušetřit.  


Akce a slevy


Téměř každý měsíc nabízí INFOBUS svým zákazníkům různé akce, slosování a slevy.  Například nyní je tu skvělá nabídka - od 14.09.23 do 03.10.23 si můžete koupit jízdenku do Německa se slevou až 8%


Bonusový program INFOBUS


Není žádným tajemstvím, že při cestování s INFOBUSem můžete ušetřit spoustu peněz, protože společnost nabízí svým zákazníkům rozsáhlý bonusový program. 

Nasbírané bonusové body můžete využít k úhradě jízdenek na další cesty. Nezapomeňte, že 100 bonusových bodů = 1 euro. Nákupem jízdenek na internetových stránkách INFOBUS můžete snížit cenu jízdenky až o 50 % u jakéhokoli druhu dopravy!

1. Jednoduchou registrací na webových stránkách nebo v mobilní aplikaci INFOBUS (iOSAndroid) automaticky získáte 100 bonusových bodů, které budou připsány na vaši bonusovou kartu

2. Zákazníci společnosti INFOBUS mají možnost získat 200 bonusových bodů jen za poskytnutí zpětné vazby. Abyste vždy včas věděli, kdy se akce koná, doporučujeme přihlásit se k odběru newsletteru INFOBUS.

3. Pokud zákazník zanechá na některém z komunikačních kanálů společnosti INFOBUS užitečný komentář, který přispěje k rozvoji společnosti, může získat až 1000 bonusů.

4. Také za každou jízdenku zakoupenou na webových stránkách nebo v mobilní aplikaci INFOBUS můžete získat až 2,5 % z ceny jízdenky na bonusovou kartu.

 


Vrácení peněz a kompenzace


Bonusy nejsou jediným způsobem, jak ušetřit peníze za letenky, protože INFOBUS nabízí svým zákazníkům jedinečné nabídky, jako např: 

1. Cashback až do výše 100 % ceny jízdenky při nákupu jízdenky v mobilní aplikaci INFOBUS (iOSAndroid). Přihlaste se k odběru na našich sociálních sítích, abyste tuto příležitost nepropásli. 

2. Kompenzaci můžete získat také v případě, že vám byly poskytnuty služby, které neodpovídaly deklarovaným službám, nebo pokud během cesty došlo k jiným situacím vyšší moci. INFOBUS poskytuje kompenzaci až do výše 5 % ve formě bonusů z ceny letenky, které se připisují na osobní bonusovou kartu.

3. INFOBUS vždy dbá na pohodlí svých zákazníků, proto pokud dopravce "zatají" přestup, kompenzujeme to bonusy až do výše 10 % z ceny jízdenky.

4. A také to, co nedělá žádná jiná společnost - INFOBUS poskytuje kompenzace za různé ceny letenek. Pokud najdete levnější jízdenku než na webových stránkách INFOBUS, společnost vám rozdíl vrátí. Částka však není pevně stanovena, protože závisí na tom, jak moc se cena jízdenky liší od té druhé.


Cestování zdarma


INFOBUS připravuje pro své zákazníky ty nejlepší nabídky - s INFOBUSem můžete cestovat zdarma

Těm, kteří cestují se společností INFOBUS, natáčí unikátní obsah a sledují @infobus.en na sociálních sítích, společnost vrací až 100 % ceny jízdenky ve formě bonusů..

Jedná se o jedinečnou nabídku, kterou u jiných online prodejců jízdenek nenajdete. Více informací naleznete zde.


Pokud máte jakékoli dotazy, nepřetržitě fungující tým podpory INFOBUS vám vždy rád pomůže vše vyřešit.  

Přihlaste se na naše sociální sítě, a zapněte si upozornění, abyste jako první dostávali zprávy o nových akcích!

З турботою, INFOBUS!


Napište komentář

Zatím jsem v aplikaci nekupoval jízdenky tak uvidíme zítra...

odpověd

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Libor, dobrý den.

Děkuji za důvěru! Vždy uděláme vše pro to, abyste byli s našimi službami spokojeni! Pracujeme pro vás.

Přejeme vám jen příjemné výlety a vždy vysokou úroveň služeb.

S pozdravem INFOBUS!

odpověd



Naše webové stránky používají soubory cookie

Na tomto webu používáme soubory cookie, abychom mohli zajistit jeho plnou funkčnost, analyzovat návštěvnost a případně přizpůsobit vhodně obsah a reklamu konkrétním uživatelům. Veškeré takto získané informace zpracováváme v souladu s dokumentem Prohlášení o ochraně osobních údajů. Podrobné informace

Počkejte prosím. Vyhledáváme spojení.

Bonusy Zaregistrujte se na webu a při nákupu jízdenek získáte bonusy, které pak můžete použít k úhradě svých objednávek.