Odkud
Kam
Tam
Zpět
  • Dospělí Více než 12 let
  • Dítě Od 2 do 12 let
  • Dítě mladší 2 let Dítě na klíně
  • 2024-01-08
  • 143
  • 0

Zasílání balíků - nová služba společnosti INFOBUS

 

 

Mnoho lidí si spojuje INFOBUS s prodejem autobusových, vlakových nebo leteckých jízdenek, ale málokdo ví, že máme velmi užitečnou možnost. Od nynějška poskytujeme doručování balíků téměř po celé Evropě: V současné době doručujeme zásilky do všech zemí světa: na Ukrajinu, do České republiky, Moldavska, Rumunska, Německa, Polska a mezi všemi ostatními zeměmi.

Posílat vše potřebné rodině do zahraničí nebo mezinárodním doručením na pobočku Nova Poshta na Ukrajině je nyní mnohem pohodlnější a rychlejší!

 

Mezinárodní doručování balíků z Ukrajiny: ceny a podmínky


Při porovnání cen s oblíbenými způsoby doručení je zaslání zavazadla společností INFOBUS považováno za rychlejší a výhodnější. Podívejme se na ceny pro oblíbené destinace a podmínky jejich autobusové přepravy. 

Jak poslat balík z Ukrajiny do Prahy? Vyzvednutí v kanceláři - 700 UAH (18 €) za zásilku do 10 kg, každý další kilogram - 70 UAH (2 €). Chcete-li zjistit konečnou cenu, vyplňte formulář pro výpočet celkové ceny zásilky do České republiky na webových stránkách. Časový rozvrh: pondělí až čtvrtek 

Jak převést zásilku z Ukrajiny do České republiky? Vyzvednutí autobusem - 700 UAH (18 €) do 10 kg, 70 UAH (2 €) za každý další kilogram, 500 UAH (12 €) za doručení kurýrem. Balíčky se do České republiky odesílají od pondělí do čtvrtka. 

Jak poslat balík z Ukrajiny do Polska? Velká města, vyzvednutí z autobusu - 700 UAH (18 €) za zásilku do 10 kg, každý další kilogram - 70 UAH (2 €). Harmonogram doručování balíků: pondělí až pátek. 

Ukrajina - Polsko: Malá města, doručení kurýrem na adresu - od 2200 UAH (55 €). Například zásilka o hmotnosti 20 kg stojí 2900 UAH (73 €). O zaslání zásilky můžete požádat na webových stránkách nepřetržitě, ale zásilky se doručují od pondělí do čtvrtka.

Jak poslat balík z Ukrajiny do Německa? Velká města, vyzvednutí z autobusu - 1000 UAH (25 €) do 10 kg, každý další kilogram - 100 UAH (2,5 €). 

Ukrajina - Německo - Malá města, doručení kurýrem na adresu - od 2200 UAH (55 €) Například 20 kg zásilka bude stát 2900 UAH (73 €). Harmonogram doručování balíků: od pondělí do čtvrtka. 

Jak poslat balík z Ukrajiny do Istanbulu (a z Istanbulu na Ukrajinu)? Setkání a odjezd od autobusu - 1500 UAH (40 €) v jednom směru do 10 kg, každý další kilogram - 150 UAH (4 €). Harmonogram odesílání balíků: jednou týdně v sobotu.

Jak mohu poslat balík z Ukrajiny do Bratislavy? Vyzvednutí autobusem - 1000 UAH (25 €) do 10 kg, každý další kilogram - 100 UAH (2,5 €). Rozvrh: od pondělí do pátku.


Zasílání balíků z České republiky na Ukrajinu


Doručování zásilek od společnosti INFOBUS lze získat v hlavní kanceláři v České republice na adrese Na Florenci 35, Praha 1. 

Ceny si můžete prohlédnout níže: 

Česká republika - Ukrajina: cena od 450 Kč za 10 kg 
Česká republika - Moldavsko: cena od 450 Kč za 10 kg 
Česká republika - Polsko: cena od 500 Kč za 10 kg 
Česká republika - Bělorusko: cena od 800 Kč za 10 kg 
Česká republika - Evropa: (cílené doručení kurýrem) od 1000 Kč do 10 kg

Důležité: Důležité: Chcete-li vypočítat náklady na dopravu, zanechte požadavek na našich webových stránkách. 


Například přeprava autobusem má méně omezení ve srovnání s příručním zavazadlem, ale stále existují. Co je zakázáno posílat?


Seznam zakázaných položek pro přepravu: 

- Střelné zbraně všech druhů, jejich součásti a střelivo, makety zbraní, modely ve skutečné velikosti a přesné kopie atd. 

- Výbušniny, směsi, předměty jimi vybavené, detonační prostředky. Hořlavé plyny, nehořlavé a nejedovaté plyny (zapalovače, kanystry na pohonné hmoty, hasicí přístroje atd.). 

- Jedovaté a účinné látky v jakémkoli fyzikálním stavu, bez ohledu na formu a kvalitu jejich balení. 

- Radioaktivní látky a materiály jakéhokoli stupně potenciálního rizika, formy výroby nebo fyzikálního stavu a fyzikálních vlastností. 

- Infekční látky, tj. látky obsahující patogenní organismy, které způsobují onemocnění lidí nebo zvířat. 

- Vojenské zboží a zboží dvojího užití. Omamné látky, psychotropní látky, jejich analogy.  

- Tabákové výrobky a tekutiny používané v elektronických cigaretách. - Živá zvířata. 

- Kulturní dědictví ukrajinského lidu, předměty, které tvoří národní, historické nebo kulturní dědictví ukrajinského lidu, jak je definováno právními předpisy Ukrajiny. 

-Zboží podléhající rychlé zkáze, které vyžaduje zvláštní podmínky přepravy. - Léky, léčivé přípravky, jak jsou definovány zákonem v právních předpisech o léčivých přípravcích, komponenty pro výrobu léčivých přípravků. 

- Potravinářské výrobky živočišného původu.

Společnost si vyhrazuje právo zkontrolovat obsah krabice před jejím odesláním do jiné země. Zaslání zásilky si můžete domluvit prostřednictvím online chatu.


Pokud máte ještě nějaké dotazy, rádi vám pomůžeme - obraťte se na nepřetržitou službu podpory INFOBUS nebo na Facebook / Instagram!


Napište komentář


Naše webové stránky používají soubory cookie

Na tomto webu používáme soubory cookie, abychom mohli zajistit jeho plnou funkčnost, analyzovat návštěvnost a případně přizpůsobit vhodně obsah a reklamu konkrétním uživatelům. Veškeré takto získané informace zpracováváme v souladu s dokumentem Prohlášení o ochraně osobních údajů. Podrobné informace

Počkejte prosím. Vyhledáváme spojení.

Bonusy Zaregistrujte se na webu a při nákupu jízdenek získáte bonusy, které pak můžete použít k úhradě svých objednávek.