Odkud
Kam
Tam
Zpět
  • Dospělí Více než 12 let
  • Dítě Od 2 do 12 let
  • Dítě mladší 2 let Dítě na klíně
  • 2023-06-21
  • 248
  • 0

Mobilní aplikace INFOBUS - lifehacks pro úsporu na letech

INFOBUS se s vámi podělí o hacky: kam uložit jízdenky na jednom místě, jak vyplnit informace o jízdence na druhém místě a jak vytvořit seznam cestujících a vrátit jízdenku prostřednictvím aplikace. 

A hlavně, jak koupit letenky levněji v aplikaci než na webových stránkách. Níže se s vámi podělíme o všechny nuance a výhody, díky kterým bude vaše cesta co nejpohodlnější!

 

Co cestující získá, když si vybere mobilní aplikaci INFOBUS?


INFOBUS má mnoho propagačních akcí, které se objevují KONSTANTNĚ a vyžadují autorizaci prostřednictvím aplikace. Například každý měsíc můžete získat 100% cashback za použitou jízdenku zakoupenou v mobilní aplikaci.

Další běžnou praxí je, že INFOBUS poskytuje slevy na lety dopravců právě v mobilní aplikaci. Každý měsíc se objevují lety, na které je poskytována sleva 5%. Nepřicházejte tedy o příležitosti k výhodným výletům. 

První bonus získáte ihned po registraci v aplikaci. Bonusových 100 bodů = 1 euro, takže tento malý dárek nebude zbytečný. Více informací o bonusech a kompenzacích najdete na našich webových stránkách.


Podívejte se na recenzi mobilní aplikace INFOBUS!


Zkušení cestovatelé vědí, že mobilní aplikace INFOBUS má mnohem větší databázi dopravců. To je prioritou pro každého, kdo rád cestuje. Pokud aplikaci ještě nemáte, pak se níže podívejte na návod, jak ji používat a jaké má funkce:

1. Nejdříve si musíte stáhnout aplikaci. Je k dispozici pro systémy Android a iOS.

2. Pokud jste se na webu již dříve registrovali, stačí do systému zadat své údaje, a pokud využíváte služeb INFOBUS poprvé, pak se zaregistrujte. Stačí vyplnit následující pole a souhlasit s uživatelskou smlouvou.

3. Jedním kliknutím se dostanete do aplikace INFOBUS. Jako první se zobrazí uživatelské menu, které obsahuje sekce jako Vyhledávání, Objednávky, Nastavení a Váš osobní účet. Pojďme se v krátkosti podívat, co v jednotlivých sekcích najdete.

 

Hledat

1. Tato karta je nezbytná pro vyhledání nejlepší nabídky dopravců. Zde si vyberete autobus, vlak nebo letadlo, cílovou destinaci a datum cesty. Poté klikněte na tlačítko Hledat.

2. Systém okamžitě zobrazí aktuální trasu, kterou můžete filtrovat podle ceny, času odjezdu, času příjezdu a dalších parametrů.

 

Jakmile si vyberete letenku, je čas vybrat si sedadlo. Pokud tuto možnost nevidíte, doporučujeme přečíst si článek "Rezervace bez výběru sedadla".

3. Poté je třeba zadat údaje, pokud jste přihlášeni, vytáhnou se automaticky.

   

Platba: Objednávku můžete zaplatit způsobem, který vám vyhovuje: Apple Pay, Google Pay, kartou libovolné banky nebo převodem. Ke každé objednávce obdržíte bonusy, které můžete při placení využít jako slevu. V mobilní aplikaci se vám automaticky vytáhne bonusová karta.

Objednávky 

Na kartě "Objednávky" můžete najít všechny informace, které jsou v tiketu, a v případě potřeby je upravit. Jistě budete souhlasit, že je jednodušší otevřít aplikaci než se snažit přihlásit na webové stránky nebo hledat jízdenku mezi soubory v e-mailu, pokud jste již u vchodu do autobusu. Po kliknutí na místo nástupu do autobusu se zobrazí výzva k vytyčení trasy z vaší polohy do místa odjezdu.

Po zaplacení navíc systém nabídne přidání jízdenky do vašeho osobního kalendáře, abyste nezapomněli na odjezd trasy.

Potřebujete vrátit letenku? 

Pokud jste změnili plány a chcete jízdenku stornovat, mobilní aplikace vám to výrazně usnadní. Stačí tři kliknutí a jízdenka je stornována a peníze jsou připsány na účet, ze kterého byla platba provedena. Také chatová podpora v mobilní aplikaci je vždy po ruce: nemusíte ji hledat na webových stránkách, stačí kliknout na tlačítko:



 

Osobní účet: V osobním účtu můžete sledovat své odměny, měnit heslo nebo zadávat informace o dalších cestujících, kteří s vámi cestují. To vám ušetří čas při nákupu jízdenek.

Mnohem pohodlnější je spravovat bonusy na osobním účtu v aplikaci INFOBUS a včas je využít. Připomínáme, že za každou zakoupenou jízdenku získáváte bonusy, které můžete využít jako slevu na další objednávku. Vzhledem k tomu, že se na rozdíl od webových stránek stačí přihlásit pouze jednou a bonusová karta se vám automaticky označí, nepřijdete o možnost bonusy využít. Jsou vždy viditelné a jejich využití je snazší.


Další velmi užitečnou funkcí osobního účtu je karta Moji cestující, která umožňuje zadat údaje o všech, s nimiž často cestujete. Je to jednoduché: ve svém osobním účtu předem zadáte údaje o cestujících a při nákupu letenky ve fázi pokladny kliknete na položku "Moji cestující". Systém automaticky vloží všechny údaje do letenky. Příklad vypadá následovně:

Proto pro váš prospěch a pohodlí, a abyste mohli včas využívat propagační akce a širokou základnu dopravců, doporučujeme stáhnout si aplikaci pro Android nebo IOS. A také si zapněte oznámení, abyste jako první dostávali push notifikace o nových produktech a akcích společnosti.

Nezapomeňte, že jsme s vámi v kontaktu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, takže v případě jakýchkoli dotazů kontaktujte tým podpory INFOBUS! Nebo ještě lépe, přihlaste se k odběru našich sociálních sítí, abyste měli aktuální informace o budoucích nabídkách. 

S pozdravem INFOBUS!


Napište komentář

Může vás zajímat také

Jak se dostat z Ukrajiny na nejbližší letiště

Jak se dostat z Ukrajiny na nejbližší letiště

   Obnovení letů s Ukrajinou je ještě daleko, ale potřeba rychlého a pohodlného cestování mezi oběma zeměmi nezmizela. INFOBUS připravil seznam nejbližších letišť, na která se lze z Ukrajiny dostat.
  • 2023-05-04
  • 418
  • 0
Odškodnění: co to je a jak ho získat

Odškodnění: co to je a jak ho získat

 Denně dostáváme tisíce žádostí s různými dotazy a požadavky, za které často vybíráme poplatky. V tomto článku vás chceme podrobně seznámit s tím, za co a jakou náhradu můžete získat.
  • 2023-05-09
  • 287
  • 0
Slevy na letenky pro různé kategorie cestujících

Slevy na letenky pro různé kategorie cestujících

 Téměř všichni dopravci nabízejí úspory pro kategorie cestujících, jako jsou studenti, děti a důchodci. Pro různé kategorie cestujících je v rámci základního jízdného schválen systém slev a výhod. Mezi zvláštní tarify patří mládežnické, důchodcovské, skupinové, turistické a výletní jízdné.
  • 2023-05-18
  • 239
  • 0
100% cashback od společnosti INFOBUS!

100% cashback od společnosti INFOBUS!

Narušujeme systém a vracíme jízdenky zakoupené v mobilní aplikaci INFOBUS! Konečně můžete ze své cesty vytěžit ještě více a získat 100% cashback od společnosti INFOBUS na vaši bonusovou kartu. Pouze pro zákazníky, kteří používají mobilní aplikaci INFOBUS: nainstalujte si ji a cestujte s výhodami.
  • 2023-06-15
  • 241
  • 0
Jak zakoupit jízdenky ve službě INFOBUS

Jak zakoupit jízdenky ve službě INFOBUS

 INFOBUS je pohodlná online služba pro nákup jízdenek na autobus, vlak nebo letadlo. Připravili jsme pro vás průvodce krok za krokem, který vám pomůže ocenit snadné používání webových stránek INFOBUS. Služba INFOBUS nabízí cestujícím různé způsoby nákupu: prostřednictvím webových stránek, mobilních aplikací pro Android a iOS a chatbotů v messengerech.
  • 2023-06-24
  • 243
  • 0
Cestujte a vydělávejte s INFOBUS

Cestujte a vydělávejte s INFOBUS

  Vítejte ve společnosti INFOBUS. Pokud jste někdy přemýšleli, zda je možné vydělávat peníze cestováním a co pro to musíte udělat, je tento článek určen právě vám.
  • 2023-06-26
  • 187
  • 0
Zájezdy k moři autobusem z Ukrajiny

Zájezdy k moři autobusem z Ukrajiny

   Začátek letní sezóny je za dveřmi a přibývá příležitostí, jak se odreagovat od reality dneška. Proto si dnes budeme povídat o přímořských zájezdech autobusem z Ukrajiny, kam si můžete jet odpočinout a zlepšit své zdraví.
  • 2023-06-27
  • 288
  • 0
INFOBUS: Spolehlivý servis pro pohodlné cestování

INFOBUS: Spolehlivý servis pro pohodlné cestování

 V dnešní době je cestování stále dostupnější a výběr důvěryhodné služby prodeje letenek je jedním z nejdůležitějších kroků k zajištění spolehlivosti vaší cesty. A to je důvod, proč si miliony cestujících po celém světě vybírají INFOBUS pro online prodej jízdenek!  
  • 2023-07-19
  • 221
  • 0


Naše webové stránky používají soubory cookie

Na tomto webu používáme soubory cookie, abychom mohli zajistit jeho plnou funkčnost, analyzovat návštěvnost a případně přizpůsobit vhodně obsah a reklamu konkrétním uživatelům. Veškeré takto získané informace zpracováváme v souladu s dokumentem Prohlášení o ochraně osobních údajů. Podrobné informace

Počkejte prosím. Vyhledáváme spojení.

Bonusy Zaregistrujte se na webu a při nákupu jízdenek získáte bonusy, které pak můžete použít k úhradě svých objednávek.