Odkud
Kam
Tam
Zpět
  • Dospělí Více než 12 let
  • Dítě Od 2 do 12 let
  • Dítě mladší 2 let Dítě na klíně
  • 2024-03-27
  • 131
  • 0

Jak si vybrat nejlepší autobusovou jízdenku: tipy a rady

 

 

Moderní život vyžaduje rychlá rozhodnutí, zejména pokud jde o cestování. Při nákupu jízdenek do autobusové zájezdy nemusí stát ve frontě u pokladny, protože to je ztráta času a energie. Sehnat jízdenky během prázdnin nebo turistické sezóny může být skutečnou výzvou i pro zkušené cestovatele. Díky moderním technologiím se však nákup jízdenek stal jednoduchým a příjemným. 

 

Nákup jízdenek online je bezpečný, protože si můžete vybrat typ autobusu a dokonce i místo v kabině, přičemž digitální jízdenka se neztratí a bude vždy po ruce. Díky speciálním mobilním službám můžete zjistit jízdní řád přímých i nepřímých autobusů, stejně jako další informace o cenách a další podrobnosti o trase. Můžete koupit jízdenky na autobus několika kliknutími na webových stránkách společnosti INFOBUS.

 

Jak vybrat autobusové jízdenky?

 

Vždy je lepší koupit si letenky co nejdříve, protože pak máte mnohem větší výběr. Větší počet míst v kabině navíc snižuje cenu letenky. Při výběru věnujte pozornost dopravní společnosti a typu autobusu. V porovnání s leteckou dopravou jsou zajezdy autobusem levné a dopravní společnosti se snaží svým zákazníkům poskytnout komfortní podmínky. Moderní autobusy mají klimatizaci, toalety a stojan na kufry. 

Speciální online služby umožňují nejen rezervaci jízdenky, ale také výběr místa v kabině. Zde je několik tipů pro cestující, ve které části autobusu mají sedět:

  1. Přední část autobusu. Jedním z nejlepších míst k sezení na dlouhých cestách je přední část autobusu. Zaprvé, sedíte-li vpředu, máte lepší výhled na silnici a okolní krajinu. Kromě toho jsou přední sedadla při cestování stabilnější, takže se na nich méně vyskytuje nevolnost z pohybu.
  2. Prostřední část autobusu. Jedná se o skvělou volbu pro dlouhé autobusová doprava. Zde ve srovnání se zadními sedadly téměř necítíte vibrace způsobené pohybem a otřesy. Prostřední sedadla také poskytují dobrý výhled na silnici a okolí. 
  3. Zadní část autobusu. Sedadla v zadní části autobusu mají své výhody i nevýhody. Obvykle zde sedí málo cestujících, takže si můžete odpočinout od hluku a davu. Sedadla zde jsou však citlivější na pohyby a vibrace autobusu, což může způsobit určité nepohodlí.

Kdykoli si můžete najít místo a koupit jízdenku na autobus online, i když se nacházíte v jiné zemi. Sedadla v autobusech jsou umístěna podél bílé uličky a za okny. Sedadla u okna umožňují vychutnat si venkovní scenérii, ale pokud cestující potřebuje vystoupit, musí vyrušit svého souseda. Sedadla u uličky jsou pohodlnější pro lidi, kteří během cesty často vstávají nebo se rádi volněji pohybují. Kromě toho se můžete během zastávek rychle dostat k východu.

Při výběru nejlepší autobusové jízdenky zohledněte své preference a zdravotní stav (pro případ mořské nemoci). Nezapomeňte si včas rezervovat jízdenky, abyste si vyhradili oblíbené místo vpředu nebo u okna. Dodržování těchto doporučení vám pomůže vybrat nejvhodnější místo v autobuse a zpříjemnit si cestu a zajistit pohodlí.

 

Chcete-li mít přehled o všech důležitých novinkách a aktuálních propagačních akcích, přihlaste se k odběru na našich sociálních sítích (Facebook and Instagram).

Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, obraťte se na náš nepřetržitý tým podpory.

S pozdravem, INFOBUS!


 

 

Napište komentář


Naše webové stránky používají soubory cookie

Na tomto webu používáme soubory cookie, abychom mohli zajistit jeho plnou funkčnost, analyzovat návštěvnost a případně přizpůsobit vhodně obsah a reklamu konkrétním uživatelům. Veškeré takto získané informace zpracováváme v souladu s dokumentem Prohlášení o ochraně osobních údajů. Podrobné informace

Počkejte prosím. Vyhledáváme spojení.

Bonusy Zaregistrujte se na webu a při nákupu jízdenek získáte bonusy, které pak můžete použít k úhradě svých objednávek.