Odkud
Kam
Tam
Zpět
  • Dospělí Více než 12 let
  • Dítě Od 2 do 12 let
  • Dítě mladší 2 let Dítě na klíně
  • 2023-12-22
  • 37
  • 0

Dynamické tvorba cen v systému Infobus: ziskové cestování podle vašich pravidel

 

Dynamická tvorba cen je inovativní postup v odvětví dopravy založený na pružném přizpůsobování cen jízdenek v závislosti na různých faktorech. Tento přístup umožňuje okamžitě reagovat na změny v nabídce a poptávce, optimalizuje obsazenost autobusů a poskytuje možnost nákupu jízdenek za nejvýhodnější ceny.

 

Dynamická tvorba cen v praxi

 

Alla a Irina jsou dvě vášnivé cestovatelky, které si kupují jízdenky v aplikaci INFOBUS. Obě umí počítat peníze a cestovat za výhodné ceny. Jak to dělají? Je to jednoduché: využívají dynamické ceny, aby ušetřily. Podívejme se, jak to funguje.

 

Flexibilní plánování

 

Alla je vždy připravena vydat se do neznáma. Vybírá si trasy, pravidelně kontroluje ceny jízdenek prostřednictvím aplikace INFOBUS a nikdy si nenechá ujít příležitost cestovat někam za přijatelnou cenu, která se může kdykoli objevit. Koneckonců, když se blíží datum odjezdu a jízdenky nejsou vyprodané, dopravci mohou cenu výrazně snížit.

Díky tomu si může nejen užít cestování a nezapomenutelné zážitky, ale také ušetřit peníze.

 

Optimální načasování

 

Iryna naopak volí jinou strategii - své cesty plánuje s předstihem. Daria také využívá INFOBUS, ale volí stabilnější plán a rezervuje si jízdenky na konkrétní termíny předem. Ví, že nejlevnější autobusové jízdenky jsou k dispozici v úterý a ve středu.

Iryna také ví, že o svátcích jsou jízdenky obvykle dražší. Proto si vybírá méně oblíbené termíny, kdy mohou být ceny přijatelnější.


Její strategie spočívá v tom, že si najde nejlepší čas na nákup letenek, kdy je cena nejnižší.

Pro obě dívky se INFOBUS stal nejen pohodlnou aplikací pro nákup jízdenek, ale také nástrojem pro úsporu peněz. Díky pochopení dynamické tvorby cen a flexibilnímu plánování si mohou užívat cestování za přijatelné ceny a šetřit peníze na nová vzrušující dobrodružství. Ať je každá jejich cesta plná dojmů a příjemných objevů!

INFOBUS: klik-klik, jízdenky do každého kouta planety.

 

Pohodlí online služby INFOBUS

 

INFOBUS nejenže dělá vše pro to, aby vaše cestování bylo co nejpohodlnější a nejpohodlnější, ale také se stará o to, abyste snadno našli potřebné informace a zakoupili jízdenky.

Naše výhody:

  1. Pohodlný přístup. Webové stránky a aplikace INFOBUS vám umožní rychle a bez problémů vyhledat a rezervovat nejvýhodnější jízdenky.
  2. Rychlost. Prohlížejte si naše nabídky kdekoli a kdykoli. Efektivita je vaším nejlepším spojencem při výběru nejlepších cen.
  3. Flexibilní podmínky. Nabízíme nejlepší podmínky pro ty, kteří hledají výhodné možnosti cestování.

INFOBUS je váš osobní asistent ve světě pohodlného a cenově dostupného cestování.

 

Chcete-li mít přehled o všech důležitých novinkách a aktuálních propagačních akcích, přihlaste se k odběru na našich sociálních sítích (Facebook and Instagram).

Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, obraťte se na náš nepřetržitý tým podpory.

S pozdravem, INFOBUS!


 

 

 

Napište komentář


Naše webové stránky používají soubory cookie

Na tomto webu používáme soubory cookie, abychom mohli zajistit jeho plnou funkčnost, analyzovat návštěvnost a případně přizpůsobit vhodně obsah a reklamu konkrétním uživatelům. Veškeré takto získané informace zpracováváme v souladu s dokumentem Prohlášení o ochraně osobních údajů. Podrobné informace

Počkejte prosím. Vyhledáváme spojení.

Bonusy Zaregistrujte se na webu a při nákupu jízdenek získáte bonusy, které pak můžete použít k úhradě svých objednávek.